banner31
banner6

Yaşam destek ünitesi kapatılan Anne Heche öldü

13 Ağustos 2022 Cumartesi 16:20
207 Okunma
Yaşam destek ünitesi kapatılan Anne Heche öldü

Geçirdiği kazadan sonra beyin ölümü gerçekleşen Anne Heche, yaşam destek ünitesi kapatılınca hayatını kaybetti.

Yaptığı trafik kazasının ardından entübe edilen ama beyin ölümü gerçekleşen ABD'li oyuncu Anne Heche, yaşam destek ünitesi kapatıldıktan sonra öldü.

Heche'nin arkadaşı Nancy Davis, Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda, oyuncunun ölümünü duyurdu ve "Cennet yeni bir melek kazandı. Sevgi dolu, kibar, eğlenceli, sevimli ve güzel arkadaşım Anne Heche, cennete gitti. Onu çok özleyeceğim ve paylaştığımız tüm güzel anıları hatırlayacağım. Anne her zaman içimdeki en iyiyi ortaya çıkaran en nazik, en düşünceli insandı," ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

53 yaşındaki ABD'li oyuncu Anne Heche geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralandı ve entübe edildi. Kaza, Los Angeles'ın Mar Vista bölgesinde Heche'in evinin yakınlarında meydana geldi. 

Los Angeles İtfaiyesi'ne (LAFD) göre, araç iki katlı bir eve çarptı ve şiddetli şekilde yanmaya başladı. Yangını tamamen söndürmek 65 dakika sürdü. Heche'in vücudunda yanıklar olduğu ve ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede entübe edildiği belirtildi. (HABER MERKEZİ)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52