banner31
banner6

Cemal Özyiğit: “Sucuoğlu, kurultayda verdiği kontrolsüz sözler karşısında bütçe sorunu nedeniyle Ocak’ta seçime gitti”

14 Ocak 2022 Cuma 18:18
8 Okunma
Cemal Özyiğit: “Sucuoğlu, kurultayda verdiği kontrolsüz sözler karşısında bütçe sorunu nedeniyle Ocak’ta seçime gitti”

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Cemal Özyiğit,Faiz Sucuoğlu’nun kurultayda verdiği kontrolsüz sözlere karşı bütçe ile yüzleştiği için seçime gittiğini söyledi.

Genel Başkan Cemal Özyiğit seçim sonrası hükümette kim olursa olsun seçim yasasının değiştirilmesi için bir komite oluşturularak yasasın şimdiden ele alınması taraftarı olduklarını kaydetti.

"SEÇİLMEK İÇİN BİN VAADDE BULUNDU..."

Genç tv’de Muazzez Gazihan’ın konuğu olan Cemal Özyiğit konu hakkında “Faiz Bey kurultayda seçilmek için bin bir vaatte bulundu; kendine oy veren herkese müdür müsteşarlık sözleri... Baktı ki nasıl yaşama geçirecek bu bütçe ile dedi ki en iyisi seçime gidelim. Onun için Ocak ayı.. Mayıs’ta bu kararı verebilseydik seçim yasası da o şekilde ele alınabilecekti.. Seçime ramak kala değiştirilmez bu işler. 23 Ocak seçimlerinden sonra meclis oluşumu gerçekleşsin, hükümette kim olursa olsun bir komite kuralım bu yasayı şimdiden ele alalım ve bir sonraki seçime hazır olsun biz buna varız…” dedi.

Son Güncelleme: 14.01.2022 18:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52