banner31
banner6

Çıldır: Toplumsal sorunlar için çaba sarf edilmiyor

22 Aralık 2021 Çarşamba 13:20
25 Okunma
Çıldır: Toplumsal sorunlar  için çaba sarf edilmiyor

Toplumsal sorunlara çare üretilmesi için yeterli çaba gösterilmemesinden duyduğu rahatsızlığın kendisini siyasete sürüklediğine dikkat çeken Çıldır, bugünlerde yaşanan ekonomik krizlere karşı toplumu rahatlatacak kararlar alınmamasının doğru bir karar verdiğini gösterdiğini kaydetti.

Ekonomik kalkınmanın yolunun sanayide doğru üretim modellerinin geliştirilmesi gerektiğinin altını çizen Çıldır, katıldığı bir televizyon programında ihracı rantabl olan ürünlerin üretimine geçecek şekilde bir planlamaya geçilmesinin önemine vurgu yaptı.

DP’nin iktidara güçlü gelmesi durumunda üretimin önünün nasıl açılabileceğine odaklanacaklarını ve üretimi olmayan bir toplumun yok olacağının bilinciyle hareket ettiklerini kaydeden Çıldır, sorunları dinleyip çözüm odaklı hemen çare üretebilmek için kapılarının hep açık olacağını kaydetti.

Kısa vadede ekonomik kalkınmanın ne yapılacağına odaklanmanın gerekliliğine vurgu yapan Mehmet Çıldır, “Ekonomi Bakanlığı’nın ufak dokunuşlarla çözüm üretmeye odaklanma niyeti olsaydı, ekmeği, akaryakıtı bugün bu kadar pahalıya tüketmeyebilirdik” dedi.

Son Güncelleme: 22.12.2021 13:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52