banner31
banner6

DP adayı Mehmet Çıldır: Sağlık hizmetleri, özel hastanelerde de ücretsiz olacak

11 Ocak 2022 Salı 20:32
26 Okunma
DP adayı Mehmet Çıldır: Sağlık hizmetleri, özel hastanelerde de ücretsiz olacak

Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı, Lefkoşa Milletvekili Adayı Mehmet Çıldır, seçim bildirgesinde tek tip sağlık sistemine yer verdiklerini ve sistemin sağlıklı çalışması için tüm vatandaşların sosyal güvenlik sistemine dahil edileceğini belirtti.

Ödeme gücü olmayanların primlerinin devlet tarafından karşılanmasının ardından genel sağlık sigorta sistemine geçileceğini ifade eden Çıldır, böylelikle tek tip sağlık sistemiyle, tüm vatandaşların sağlık hizmetini özel hastanelerde de ücretsiz almasının yolunu açacaklarına vurgu yaptı.

Kıbrıs Türk halkı gibi Demokrat Parti’nin de önceliğinin sağlık olduğunun altını çizen DP Genel Başkan Yardımcısı, Lefkoşa Milletvekili Adayı Mehmet Çıldır, bu nedenle DP’nin güçlü geleceği iktidarda ilk işlerinin sağlıkla ilgili projeleri hayata koymak olduğunu kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52