banner31
banner6

Erhürman: Ülke krizden geçiyor, biran evvel hükümet kurulmalı

25 Ocak 2022 Salı 14:09
21 Okunma
Erhürman: Ülke krizden geçiyor, biran evvel hükümet kurulmalı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, meclise girmeye hak kazanan Cumhuriyetçi Türk Partisi'ni kabul etti. Görüşmede CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman ve CTP Genel Sekreteri Eroğan Sorakın yer aldı.

Erhürman görüşme sonrası basına yaptığı açıklamada, “Görüşmede bilgi alışverişinde bulunduk. Ülke büyük bir krizin içinden geçiyor. Bir an evvel hükümet kurulmalıdır. Görüşümüz Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın hükümeti kurma görevini seçimden birinci parti çıkan UBP Genel Başkanı Faiz Sucuoğlu’na vermesidir. Meclis aritmetiği bellidir. CTP’ye ihtiyaç duyulmadan bir hükümet kurulabilir. UBP’nin hükümet kurulmasıyla ilgili teklif getirmesi halinde parti içinde değerlendirme yapılacak” dedi.

Cumhurbaşkanı Tatar son görüşmesini UBP Başkanı Faiz Sucuoğlu ile gerçekleştirecek. Tatar bugün sırasıyla YDP, HP, DP ve CTP ile görüştü.

Son Güncelleme: 25.01.2022 14:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52