banner31
banner6

Pazar günü kurultay var

07 Eylül 2022 Çarşamba 19:29
31 Okunma
Pazar günü kurultay var

Ulusal Birlik Partisi Parti Meclisi toplantısı sona erdi. Parti Meclisi Olağanüstü kurultayın 12 Eylül Pazar günü saat 10.00'da yapılamasına karar verdi.

Toplantı sonrasında Parti Genel Sekreteri Oğuzhan Hasipoğlu ile Başbakan Ünal Üstel, basına açıklamalarda bulundu. Hasipoğlu'nun açıklamasından öne çıkan başlıklar şöyle:
Tüzük gereği Genel sekreter olarak vekaleten kurultay sürecini başlattım. Bugün partş yetkili kurullarını topladık. Önce grup toplantısı ardından MYK ardından da Parti Meclisi toplantısını gerçekleştirdik. 
Kurultayı hızlı bir şekilde gerçekleştirme kararı aldık. 12 Eylül Pazar günü saat 10.00'da kurultayımız gerçekelşecek. Parti Meclisi kurultayın gündemini belirleyecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52