banner31
banner6

Sucuoğlu:Hükümet kurma görevi önce Ana Muhalefet Partisine verilebilir!

20 Nisan 2022 Çarşamba 17:32
40 Okunma
Sucuoğlu:Hükümet kurma görevi önce  Ana Muhalefet Partisine verilebilir!

Başbakan Dr. Faiz Sucuoğlu, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’la görüşmesinin ardından ilk açıklamayı yaptı. 

Başbakan Dr. Faiz Sucuoğlu, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’la görüşmesinin ardından ilk açıklamayı yaptı.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile uzun bir toplantı yaptıklarını kaydeden Sucuoğlu, “Cumhurbaşkanı’nın almış karara teşekkür ettik. Tekrardan görevlendirme söz konusu olacak” diyen Sucuoğlu hükümet kurma görevinin yeniden kendisine verileceğini söyledi ve ülkenin 1 günün dahi çok önemli olduğunu aktardı.

Sucuoğlu, “Dolayısıyla bu şekilde hareket edeceğiz. Ana muhalefete de verebilirsiniz bu bir alternatif olabilir. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a söyledim öncelikli olarak ana muhalefete verebilirsiniz hükümet kurma görevini demokratik olan budur. İçinde bulunduğumuz dar boğazı kendisine söyledim. Sonuç olarak bizim irademiz belli geri adım atmıyoruz e yeni hükümette de irademiz aynı olacak. Hükümet ortakları ile aramızda iyi bir uyum oldu düzgün ilişkiler içerisinde bir hükümet ilişkilerimiz oldu. Cumhurbaşkanı’na kırgın değilim politikada kırgınlık olmaz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52