banner31
banner6

UBP adayları Arapköy, Karaağaç ve Bahçeli’yi ziyaret etti

04 Ocak 2022 Salı 16:03
41 Okunma
UBP adayları Arapköy, Karaağaç ve Bahçeli’yi ziyaret etti

UBP Genel Başkanı Faiz Sucuoğlu, UBP'nin milletvekili adayları ile köy ziyaretlerini sürdürüyor... Oy kullanmanın önemine işaret eden Sucuoğlu, "her UBP'linin etrafındaki vatandaşı ikna etmesi gerektiğine" vurgu yaptı.

UBP Genel Başkanı Başbakan Faiz Sucuoğlu ve vekil adayları Girne Bölgesi ziyaretlerine Arapköy, Karaağaç ve Bahçeli ile devam etti.

UBP Genel Başkanı ve Başbakan Faiz Sucuoğlu, vatandaşlarla sohbet etti…

"SOĞUĞA RAĞMEN HALKIN SICAK KARŞILAMASI İÇİMİZİ ISITTI"

Sucuoğlu, “Beşparmakların soğuğuna rağmen, gezdiğimiz yerlerdeki sıcak karşılama içimizi ısıtmıştır. Memleketimizin insanıyla, buluşmak, konuşmak, onları dinlemek, bir sıcak çaylarını içmek… İşte bütün bunlar bizleri insanımız için, ülkemiz için daha da motive ediyor”  dedi. 

Gücünü, 1975’ten beri Kıbrıs Türk Halkı’ndan alan UBP’nin, KKTC’yi güneşiyle ısıtıp aydınlatmaya devam edeceğini vurgulayan Sucuoğlu, UBP’nin 23 Ocak’taki genel seçime de, tabanın onay verdiği birbirinden donanımlı adaylarla tek başına iktidar yolunda ilerlediğini vurguladı.       

UBP’ye Karpaz’dan Yeşilırmak’a, Akdoğan’dan, kuzey sahil şeridine kadar, geçmiş yıllara oranla çok daha büyük bir ilgi, sevgi ve güven duyulduğuna işaret eden Sucuoğlu, "Karşılaştığımız bu sevgi seli bizi 23 Ocak'ta tek başına iktidara taşıyacak" dedi.

"BU BÖLGEDE ÇOK SEVENİMİZ, DOSTUMUZ VAR"

Faiz Sucuoğlu, “Bahçeli’de, Esentepe’de, Karaağaç’ta, Arapköy’de, Çatalköy’de, bu bölgenin tümünde yaşayan birçok dostumuz, sevenimiz var… Bu bölge bugün de bizlere sevgisiyle, onayını vermiştir. İnsanımıza, bölgemize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 Tek başına iktidar yolunda çalışmaların gayet iyi gitmekte olduğunu belirten Sucuoğlu, “23 Ocak’taki seçimde güçlü destek  alacağımız köylerden birisi de buralarıdır. Çünkü, köylümüz, çiftçimiz, üreticimiz de çok iyi biliyor ki, sorunları çözebilecek, tarıma, hayvancıya en çok desteği verebilecek olan UBP’dir” ifadelerini kullandı.

"HER UBP'Lİ ETRAFINDAKİ VATANDAŞI İKNA ETMELİ"

Sucuoğlu, “Bu seçimler ülkenin her anlamda refah düzeyini arttırmak için önemli bir dönemeç olacak. Biz partimize, UBP’ye mühür için, her UBP’li etrafındaki her vatandaşı ikna etmelidir. Mühür, tek başına iktidarın kilididir. Bunu birlikte açacağız” dedi.

Tek başına iktidar hedefinin bir siyasi söylemden öte, ülkenin temel ihtiyacı haline geldiğine vurgu yapan Sucuoğlu, Anavatan Türkiye ile yapılacak ortak çalışmalarla ülkeye sıcak parayı ve sektörel açılımları getirmekte kararlı olduklarını söyledi.

Ülkede, döviz kaynaklı ekonomik ve mali açıdan sorunlar olduğunu herkesin bildiğini ifade eden Sucuoğlu, her sorunun altından kalkabilen tek siyasi partinin UBP olduğunu hatırlattı.

Pandeminin de sağlık problemi yanında ekonomik problemler yarattığına işaret eden Sucuoğlu, “Ama biz boşuna söylemiyoruz. Sıkıntılı süreçlerde yol bulup çıkmak bizim işimizdir. İktidar bizim işimizdir… İktidar, sorunları çözme UBP’nin işidir” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52