banner31
banner6

UBP MYK’sından önemli karar

30 Nisan 2022 Cumartesi 18:43
48 Okunma
UBP MYK’sından önemli karar

UBP MYK'sı Genel Başkan Faiz Sucuoğlu haricinde herhangi bir UBP'li vekilin hükümet kurma görevini alamayacağı yönünde tavsiye niteliğinde karar üretirken, UBP Parti Meclisi'nden de benzer bir karar çıkması bekleniyor.

Ulusal Birlik Partisi MYK toplantısından önemli bir karar çıktı. Siyasi kulislerde, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın UBP Genel Başkanı Faiz Sucuoğlu yerine UBP’li bir milletvekiline hükümet kurma görevinin verileceği iddialarının ardından UBP MYK’sından olası böyle bir girişimi önlemek amacıyla, tavsiye niteliğinde karar üretildi.

UBP MYK’sı Genel Başkan Faiz Sucuoğlu haricinde herhangi bir UBP’li vekilin hükümet kurma görevini alamayacağı yönünde tavsiye niteliğinde karar üretirken, UBP Parti Meclisi’nden de benzer bir karar çıkması bekleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52