banner31
banner6

Buse Savaşkan Fransa'da birinci oldu

05 Haziran 2022 Pazar 18:05
291 Okunma
Buse Savaşkan Fransa'da birinci oldu

Kıbrıslı Türk atlet Buse Savaşkan Fransa’nın Troyes şehrinde düzenlenen özel bir organizasyonda yüksek atlamada birinci oldu.

Ülkemizin başarılı atletlerinden Buse Savaşkan, Fransa’nın Troyes şehrinde düzenlenen özel bir organizasyonda yüksek atlamada hem birinci oldu, hem şampiyona rekorunu kırdı.

Cumartesi günü özel bir organizasyon olan Troyes Ulusal Atletizm Yarışları’na katılan Buse, yüksek atlama branşında 1.84 ile birinci oldu.

Buse 1.75, 1.78 ve 1.80’lik yükseklikleri ilk hakkında geçerken, 1.82 ve 1.84’lük yükseklikleri üçüncü hakkında geçti. Bu dereceyle birinciliği elde eden Buse, 1.89’luk denemesinde başarılı olamadı ancak 1.84 ile elde ettiği birincilikle beraber şampiyona rekoru kırma başarısı gösterdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52