banner31
banner6

Jorge Jesus ve Dimitris İtoudis açıklanıyor!

29 Mayıs 2022 Pazar 09:08
59 Okunma
Jorge Jesus ve Dimitris İtoudis açıklanıyor!

Yeni sezona hem futbolda hem de basketbolda dünyanın en kariyerli iki teknik adamı girmeye hazırlanan Fenerbahçe mutlu sona çok yakın. Futbolda 3 farklı ülkede 16 kupa kazanmayı başaran Portekizli ünlü teknik direktör Jorge Jesus’un transferinin pazartesi günü resmen açıklanması bekleniyor. 2014’te başına geçtiği CSKA Moskova ile 2’si EuroLeague olmak üzere toplamda 17 şampiyonluk yaşayan Dimitris İtoudis’in de Fenerbahçe Beko’nun başına geçtiğinin duyurulması an meselesi.

Taraftarlar futbol takımının yeni teknik patronu olarak Jorge Jesus’un resmen ilan edilmesini beklerken, basketbolda yolların ayrılmasına kesin gözle bakılan başantrenör Aleksandar Djordevic’in yerine Obradovic’in eski öğrencisi CSKA Başantrenörü Dimitris İtoudis’in geleceği konuşuluyor.

DJORDEViC’E VEDA EDiLiYOR

Başkan Ali Koç’un Vesely ve De Colo’nun geleceğiyle alakalı “İkisinin de kontratı bitiyor, kalıp kalmayacaklarına yeni hoca karar verecek” açıklamasıyla, önümüzdeki yıl, Djordevic’le yola devam edilmeyeceği net olarak anlaşılmıştı.

Başkanın bu sözleri İtoudis iddialarını da kuvvetlendirdi. Daha önce ülkemizde Banvit’i de çalıştıran Yunan koç, 2014’te başına geçtiği CSKA ile 2’si EuroLegaue olmak üzere 17 şampiyonluk yaşadı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52