banner31
banner6

Sıradaki durak “DÜNYA” şampiyonası

05 Eylül 2022 Pazartesi 19:46
18 Okunma
Sıradaki durak “DÜNYA” şampiyonası

KKTC Milli Boksörü Demir Yumruk lakaplı Metin Turunç, 17 Eylül’de dünya şampiyonası maçına çıkacak. En son Temmuz ayında ülkeye Avrupa Şampiyonluğu ile dönen Metin Turunç, bu kez dünya şampiyonasında boy gösterecek.

İskele’de son 15 gündür sıkı şekilde çalışan ve kamp gerçekleştiren Turunç, 17 Eylül Cumartesi günü çıkacağı karşılaşma için 15 Eylül Perşembe günü adadan ayrılacak. Zor bir dönemin içinde olduğunu belirten Metin Turunç, İskele’de iyi bir çalışma ortamı yakaladığını ve kendini iyi hissettiğini söyledi. Zor bir maça çıkacağını rakibinin ise önümüzdeki hafta başı belli olacağını söyleyen Turunç, en iyi şekilde maça hazırlanıp ülkeye yine başarı ile dönmek istediğini sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52