banner31
banner6

File çorabına ilgi olunca bakın ne yaptı...

10 Mayıs 2022 Salı 10:12
122 Okunma
File çorabına ilgi olunca bakın ne yaptı...

Youtube'da yaptığı programlarla adından söz ettiren Hande Sarıoğlu'nun külotlu çorabına maçlardan daha çok ilgi oldu. Hande Sarıoğlu kendisine çoraplarıyla ilgili gelen yorumlara şaşırdı şaşırmasına ama karşı atağa geçmeyi de ihmal etmedi. Hande Sarıoğlu file çorabı için çekiliş yaptı.

Geçtiğimiz günlerde Dayı Şov'a katılan ve yayında 'Sınırsızım' diyen sunucu Hande Sarıoğlu Youtube'da yaptığı programlarla adından söz ettiriyor. Hande Sarıoğlu'nun külotlu çorabına maçlardan daha çok ilgi olunca ünlü isim çoraplarını hediye etmişti.

Hande Sarıoğlu kendisine çoraplarıyla ilgili gelen yorumlara şaşırıp bir bölümü daha bu konu üzerine çekti. Bu sefer file çorap giyen Hande Sarıoğlu file çorabıyla ilgili gelen en ilginç yorumun sahibine çorabını hediye edeceğini söyledi.

Hande Sarıoğlu bir önceki yayında ince çorabı kazanan kişiyi de yayına alarak "Seni daha çok titreteceğim" dedi. O anlar programa damga vurdu.

Son Güncelleme: 10.05.2022 10:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52