banner31
banner6

Sevgilisini kılıçla öldürdü, gülmeye devam etti! Kan donduran açıklama

28 Aralık 2021 Salı 14:57
114 Okunma
Sevgilisini kılıçla öldürdü, gülmeye devam etti! Kan donduran açıklama

Cape Girardeau Polis Departmanı Cumartesi günü yaptığı açıklamada, yerel polislerin Cuma günü geç saatlerde bir ‘şüpheli faaliyet’ ihbarı üzerine Brittany Wilson’ın evine gönderildiğini ve sevgilisinin evde ölü bulunduğunu bildirdi.

Wilson’ın yerel medyada çıkan haberlerde, beraber yaşadığı 34 yaşındaki sevgilisinin isminin Harrison Stephen Foster olduğu ve cesedinin saat 23.00’ten hemen sonra bulunduğu açıklandı. Polis, bodrumda bulunan cansız bedende ‘taze bıçak yaraları’ olduğunu söyledi.

Çıkan haberlere göre Wilson cinayetten sonra polisi aradı ve çiftin bahçesinde bulduğu bir kılıçla, erkek arkadaşını öldürdüğünü itiraf etti.

Polis, 32 yaşındaki Wilson’ın Barberry Caddesi’ndeki evinde tutuklandığını, Cape Girardeau belediye hapishanesine götürüldüğünü ve birinci derece cinayet ile suçlandığını söyledi.

‘ONU ÖZGÜR BIRAKMAK İÇİN ÖLDÜRDÜM’

Polisler tarafından Cumartesi günü yayınlanan sabıka fotoğrafında, turuncu tulum giymiş bir Wilson geniş bir gülümseme takındı.

CBS’in haberine göre, Wilson yetkililere kendisinin ve Foster’ın Cuma günü erken saatlerde uyuşturucu aldıklarını itiraf etti.

Wilson, Foster’ın vücudunda ‘son birkaç aydır başka varlıkların yaşadığını’ ve bu nedenle onu ölümcül şekilde bıçaklayarak sevgilisini ‘özgür bıraktığını’ iddia etti.

Milliyet

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52