banner31
banner6

Uçakta kedi emziren kadın sosyal medyanın gündemine oturdu

23 Aralık 2021 Perşembe 18:57
156 Okunma
Uçakta kedi emziren kadın sosyal medyanın gündemine oturdu

Uçakta kedi emzirdiği öne sürülen bir kadının videosu sosyal medyanın gündemine oturdu.

Sosyal medya, uçakta kedi emzirirken görüntülendiği belirtilen kadının videosunu konuşuyor. Video, kısa süre içerisinde milyonlarca görüntülenme alırken söz konusu videodaki kadının, kedisini emzirdiği iddia edildi.

YANINDAKİ ADAM RAHATSIZ OLDU

Yine iddialara göre kadının yanındaki adam, durumdan rahatsız olarak uçak görevlilerine haber verdi. İkilinin yanına gelen uçak görevlileri, kadının bu duruma son vermesini rica etti.

KUCAĞINDAKİ KEDİYİ GÖSTERMEDİ

Kadın, yetkililerin ricasına rağmen kediyi kucağından indirmedi ve üzerindeki örtüyü açmadı. Söz konusu görüntüler, sosyal medyada paylaşıldıktan sonra günün en çok konuşulan konularından biri haline geldi. Sosyal medya kullanıcıları, ilk kez karşılaştıkları durum karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediğini ifade etti.

HaberGlobal

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52