banner31
banner6

Valayet savaşı kızıştı

Rüya Gibi Evler ile tanınan Christina Haack ve eski eşinden art arda yeni hamle! 'Çocukluğu satılık değil'.

25 Aralık 2022 Pazar 17:52
107 Okunma
Valayet savaşı kızıştı

İlk eşi Tarek El Moussa ile boşandıktan sonra bile birlikte Rüya Gibi Evler programını sunmaya devam eden emlak yatırımcısı Christina Haack, ikinci eşi Ant Anstead ile çekişmeli bir velayet davası sürdürüyordu. Christina Haack, yeni eşi ve oğluyla yılbaşı fotoğrafları paylaştı. Bunu gören eski eşten yeni hamle geldi.

Posta.com.tr | Ülkemizde de yayınlanan Rüya Gibi Evler (Flip or Flop) programının sunucusu ve emlak danışmanı Christina Haack, uzun yıllar ilk eşi Tarek El Moussa ile birlikte çalıştı. Evliliklerinden iki çocuk dünyaya getiren ikili, evleri yenileyip sattıkları programlarında özel hayatlarını tüm şeffaflığıyla izleyicilere yansıttı.

Başarılı gayrimenkul dönüşümleri ile hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip oldular. Boşandıktan sonra programı sürdürmeye devam ettiler. Ara sıra fikir ayrılıkları yaşasalar da bunu profesyonel hayatlarına yansıtmaktan kaçındılar.

BAŞKALARIYLA EVLENDİLER

BAŞKALARIYLA EVLENDİLER 

Boşanmalarının ardından Christina Haack, kendisi gibi reality şov yıldızı Ant Anstead ile evlendi. Bu evlilikten Hudson London Anstead dünyaya geldi. Ancak çift, boşanma kararı aldı ve oğulları için velayet savaşı başlattılar.

Bu süre zarfında Tarek El Moussa, Heather Rae Young'la evlendi. Christina Haack da bir süredir birlikte olduğu kendisi gibi emlak uzmanı Josh Hall ile dünyaevine girdi. Ancak Heather Rae Young ve Christina arasında birtakım anlaşmazlıklar yaşandı. İlk eşi Tarek El Moussa ile sunduğu programı da bitiren Christina Haack, programlarına ayrı devam etme kararı aldı.

YENİ SEZON, YENİ EŞLER

YENİ SEZON, YENİ EŞLER 

Yeni sezonda ekranlarda 'The Flipping El Moussas' programıyla Tarek ve Heather’ı göreceğiz. Christina ve Josh çifti de birlikte sunacakları 'Christina in the Country' programıyla ekranlarda olacak.                                                                                                                                                                                                                                                                  

ESKİ EŞLERDEN ART ARDA HAMLELER

ESKİ EŞLERDEN ART ARDA HAMLELER 

Christina Haack, bu yıl evlendiği Josh Hall ve eski eşi Ant Anstead ile velayet savaşları verdiği 3 yaşındaki oğulu Hudson kamera karşısına geçti. Haack, bir Noel ağacının önünde kendisinin ve kocası Josh Hall'un fotoğrafını çeken oğlu için "Çocuk kamera arkasında olmayı seviyor" notunu düştü.

Christina'nın ardından eski eşi Ant Anstead de oğlunun fotoğraflarını paylaştı. Araba tamircisi ve sunucu olan Ant Anstead "Dondurucu havası olan Birleşik Krallık'ta büyüyen biri olarak, California'daki Noel acıyla sıcak bir gün batımının birleşmesini çılgınca buluyorum. Tapınağımız çok rahat ve keyifli, Hudzo her zaman yardımcı olmaya istekli" dedi.

Christina ve Ant, geçen yıl çocukları için velayet davası başlatmıştı. Davada "ortak yasal ve ortak fiziksel velayete sahip olmaya devam edecek" kararı alındı ancak tatil programlarını buna göre güncellemek zorunda kaldılar.

Son Güncelleme: 25.12.2022 18:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52