banner31
banner6

Acun Ilıcalı'nın genç aşkı festivalde ! "Şeyma Subaşının yolunda"

24 Nisan 2023 Pazartesi 11:37
75 Okunma
Acun Ilıcalı'nın genç aşkı festivalde ! "Şeyma Subaşının yolunda"

Acun Ilıcalı'nın genç aşkı Ayça Çağla Altunkaya'nın festival tarzı dikkat çekti

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'ndan boşandıktan kısa bir süre sonra Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşamaya başlamıştı. Genç sevgili son olarak festival tarzıyla dikkat çekti. Altunkaya'yı görenler "Şeyma Subaşı'nın yolunda" yorumları yaptı.

Yaklaşık 3 yıldır birlikte olan Acun Ilıcalı ve sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ilişkilerini gözlerden uzak yaşamaya çalışıyor. Ilıcalı'dan 30 yaş küçük olan Ayça Çağla Altunkaya ise sık sık merak konusu oluyor.

Kısa süre önce hamile olduğu iddialarıyla gündeme gelen genç sevgili festival tarzıyla dikkat çekti.

1

Zaman zaman eski eş Şeyma Subaşı'ya benzetilen Ayça Çağla Altunkaya'nın festival tarzını görenler yorum yağdırdı.

Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'yı görenler "Şeyma'nın izinde", "Çok Şeyma Subaşı vibe'ı aldım" yorumlarında bulundu.

3

AYÇA ÇAĞLA ALTUNKAYA KİMDİR?

Ayça Çağla Altunkaya, 2 Temmuz 1999 tarihinde Yalova'da dünyaya geldi. Nişantaşı Üniversitesi'nde Hemşirelik bölümünden mezun olan Ayça Çağla Altunkaya Acun Ilıcalı'nın sevgilisidir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52