banner31
banner6

Başbakan Yardımcılığı, “İmar Yasası” ile ilgili meslek odalarına diyalog çağrısı yaptı

11 Mart 2023 Cumartesi 13:53
7 Okunma
Başbakan Yardımcılığı, “İmar Yasası” ile ilgili meslek odalarına diyalog çağrısı yaptı

Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı, revize edilmek üzere geri çekilen “İmar (Değişiklik) Yasa Tasarısı ” üzerinde görüşmelerin başlaması kararı aldığını açıkladı.

Bakanlık, yasanın sürdürülebilir hale gelmesi amacıyla ilgili meslek odalarını pazartesi günü saat 14.00’te bakanlıkta yapılacak istişare toplantısına davet ederek, kamuoyu nezdinde açık diyalog çağırısında bulundu.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, ülkenin planlı ve bilimin ışığında sürdürülebilir bir biçimde büyümesine olanak vermek amacıyla Cumhuriyet Meclisi’ne gönderilen İmar (Değişiklik) Yasa Tasarısı hakkında, 20 Şubat tarihinde, Başbakan Yardımcılığı’nın çağrısıyla Müsteşar Serhan Aktunç başkanlığında bilgi ve görüş alışverişinde bulunulduğu ifade edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52