banner31
banner6

Çavuşoğlu: İsias Otel enkazında 57. kişiye ulaştık

10 Şubat 2023 Cuma 17:22
117 Okunma
Çavuşoğlu: İsias Otel enkazında 57. kişiye ulaştık

Çavuşoğlu: "İsias Otel enkazında çıkarılan teşhisleri tamamlanıp, kimliklendirilen tüm kayıplarımız ve yakınları bu akşam 22:00 itibari ile Adıyaman’dan adamıza hareket edecektir.

Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu, teşhisleri tamamlanıp, kimliklendirilen tüm kayıplar ve yakınlarının bu akşam saat 22.00 itibarıyla Adıyaman’dan adaya hareket edeceğini kaydetti.

Çavuşoğlu’nun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

“Adıyaman’da 5.günümüz ve 111.Saatteyiz.

İsias Otel enkazında şu ana kadar yaptığımız çalışmalar sonucunda 57. Kişiye ulaştık. Sabırla bekleyişimiz devam ediyor. Teşhisleri tamamlanıp, kimliklendirilen tüm kayıplarımız ve yakınları bu akşam 22:00 itibari ile Adıyaman’dan adamıza hareket edecektir.  Kayıplarımızın her akşam düzenli olarak uçak seferleriyle gönderilmesi planlanmıştır.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52