banner31
banner6

Depremzedeler çadır ararken resmi otobüsle Tekirdağ'a götürmüş!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaşanması üzerine görevli olduğu Tekirdağ'dan Gaziantep'e görevlendirildi, görevi bitince depremzedeler için canla başla toplanıp dağıtılan yardım malzemelerini resmi otobüsle Tekirdağ'daki evine getirdi. Büyük tepki çeken bu iddialar üzerine gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan emniyet müdürü Y. I. tutuklandı. Y. I.'nın evinde büyük çadırlardan köpek mamasına, uyku tulumundan elektrikli ısıtıcıya dek deprem bölgesinde gereksinilen birçok nesne bulundu.

07 Mart 2023 Salı 11:36
59 Okunma
Depremzedeler çadır ararken resmi otobüsle Tekirdağ'a götürmüş!

Depremler Türkiye'nin yüreğini derinden yaralarken vatandaşlar depremzedelere yardım için seferber oldu. 11 ile ihtiyaç malzemeleri toplanıp gönderildi, çok sayıda kişi de o yardımları toplamak için canla başla çaba gösterdi. Bu sırada bir emniyet müdürü Y. I. ise ne bulduysa alıp Tekirdağ'daki evine götürdü. 'Pes' dedirten olay sonrası Y. I. tutuklandı.

thumbs_b_c_8a588032ce62666f12457710dca3c967

DEPREM BÖLGESİNDE GÖREVLENDİRİLDİ

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen büyük depremlerin ardından Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü, Gaziantep’in İslahiye ilçesinde görev yapmak üzere çevik kuvvet personeli görevlendirdi.

Başlıksız-1

GÖREVİNİ BİTİRİP MALZEMELERİ YANINDA GÖTÜRDÜ

Personelin başında bulunan 4’üncü sınıf emniyet müdürü Y. I., görevlerini tamamlayıp 26 Şubat'a Tekirdağ’a dönerken iddiaya göre, depremzedeler için gönderilen yardım malzemelerini resmi otobüse yükleyip Tekirdağ’daki evine getirdi. Y. I.'nın durumu müdürlerine bildirildi.

EVİNE YAKIN KAMERALAR İNCELENDİ

İhbar üzerine İl Emniyet Müdürlüğü, Y. I.'nın evine yakın kameraları inceleyerek, malzemeleri evine taşıdığını belirledi.

thumbs_b_c_69388faa9d9f43c40ac4ba81303dd114

EVİNDEN ÇIKANLAR 'PES' DEDİRTTİ

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan alınan izinle Y. I.'nın evinde yapılan aramada jeneratör, büyük çadır, bağlantı kabloları, şişme yatak, uyku tulumu, seyahat çantası, bere, bot, yağmurluk kaban, küçük çadır, köpek maması, elektrikli ısıtıcılar ele geçirildi.

SERBEST BIRAKILMASINA İTİRAZ EDİLDİ

Gözaltına alınan Y. I., Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından tutuklanma talebiyle nöbetçi hakimliğe gönderilen Y. I., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Savcılık, Y. I.'nın serbest bırakılmasına itiraz etti.

HAKKINDA YAKALAMA KARARI ÇIKARILDI

Savcılığın itirazı üzerine Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tutuklanmaya yönelik, yakalama kararı çıkardı. Kararın ardından gözaltına alınan Y. I., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52