banner31
banner6

Erhan Arıklı: Ercan Havalimanı’nın yeni binasının açılışı birkaç gün ertelenebilir

14 Nisan 2023 Cuma 18:40
30 Okunma
Erhan Arıklı: Ercan Havalimanı’nın yeni binasının açılışı birkaç gün ertelenebilir

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, Ercan Havalimanı’nın yeni binasının 18 Nisan Salı günü yapılması planlanan açılışının birkaç gün ertelenebileceğini açıkladı.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, BRT ekranlarında yayınlanan ‘17. Saat’ adlı programa telefon bağlantısı ile katıldı.

Ercan Havalimanı’nın yeni binasının 18 Nisan Salı günü yapılması planlanan açılışının birkaç gün ertelenebileceğini dile getiren Bakan Arıklı, yarın teknik heyet ile bir görüşme gerçekleştireceklerini ardından ise net bir açıklama yapılacağını belirtti.

Arıklı, “Elektrik problemi ortadan kalkmadan ve bayram yoğunluğunu da göz önüne alarak, açılışı birkaç gün erteleyebiliriz” dedi.

Ramazan Bayramı dolayısıyla planlanan uçuşların riske atılmasının anlamsız olduğunu belirten Arıklı, “Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası’nın (EL-SEN) grevleri bizi etkiledi… Çok önemli bir açılış adeta sabote edildi” ifadelerini kullandı.

Arıklı, “Umarım, yarın teknik heyet ‘tamamdır’ der ve açılışımızı Salı günü gerçekleştiririz” diye konuştu.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılış için ülkeye gelmesi bekleniyordu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52