banner31
banner6

GAÜ Sempozyum ve Zirveleri İle Fark Yaratıyor ‘Kıbrıs Psikoloji Zirvesi’

21 Eylül 2022 Çarşamba 10:34
76 Okunma
GAÜ Sempozyum ve Zirveleri İle Fark Yaratıyor  ‘Kıbrıs Psikoloji Zirvesi’

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Kıbrıs Psikoloji Zirvesine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Zirvede; Psikolojik Danışman, Yazar Prof. Dr. Zümra Atalay, Psikolog, Yazar Dr. Sinem Durusal, Klinik Psikolog, Yazar Beyhan Budak, Klinik Psikolog, Yazar Ziya Ünlütürk ile 4 ayrı oturum gerçekleşecek.
GAÜ’de gerçekleşecek ‘Kıbrıs Psikoloji Zirvesi’ 6 Kasım 2022 Pazar günü GAÜ Uluslararası Spectrum Kongre Merkezinde, 12.00 ile 18.00 saatleri arasında gerçekleşecek. Söz konusu zirve şu başlıkları içerecek; 
Psikolojik Danışman, Yazar Prof. Dr. Zümra Atalay: “Şefkat Cesaret İster”
Psikolog, Yazar Dr. Sinem Durusal: “Gerçekten Hepimizin Yakını Bir Narsist Mi? Kişiliğin Karanlık ve Aydınlık Üçgeni”
Klinik Psikolog, Yazar Beyhan Budak: “Bazı İlişkiler Neden Ömür Boyu Sürer?”
Klinik Psikolog, Yazar Ziya Ünlütürk: Kötünün Reddi: Kötü Olsan Daha Mı İyi Olurdu?”.
Konu ile ilgili yapılan açıklamada; 4 oturum şeklinde gerçekleşecek olan Kıbrıs Psikoloji Zirvesi’nde 4 ayrı sertifika verileceği belirtilirken detaylı bilgi ve bilet için turuncubilet.com.tr adresinden ve 05302500861 ile 08508400861 numaralı telefonlardan ulaşılabileceği de kaydedildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52