banner31
banner6

İlk sevkiyat bu akşam

27 Şubat 2023 Pazartesi 15:47
31 Okunma
İlk sevkiyat bu akşam

Üretememekle eleştirilen Kıbrıs Türk Halkı, söz konusu dayanışma olunca neler yapabileceğini gösterdi.

Birçok kesimin “neden Türkiye’den alınmadı” eleştirisi yapılan konteyner evler ülkemizde bir hafta içerisinde dayanışmayla çok daha uygun fiyata üretilmeye başlandı.

Kıbrıs Türk Dayanışma Platformu önderliğinde yola çıkan onlarca örgüt, Türkiye’deki depremzedeler için yaşam evleri oluşturmaya başladı. Yaklaşık bin konteynerden oluşacak bu yaşam evlerinin oluşturacağı köye Adıyaman’da kaybettiğimiz “Şampiyon Melekler Takımı’nın ismi verilecek.

İlk sevkiyat bu akşam

Kıbrıs Türk Halkının Türkiye’nin 6 Şubat tarihinde yaşadığı depremde kaybettiği binlere can karşısında dayanışmasının bir göstergesi olan bu yaşam evlerinin ilk sevkiyatı bu akşam gerçekleştiriliyor… Çok kısa bir sürede hazırlan evlerin içerisinde, iki yatak odası, açık plan mutfak ve oturma odasından oluşuyor..

Sektörler tek bir amaç için bir araya geldi

Evlerin üretildiği Cihangir’deki tesiste hummalı bir çalışma yapılıyor. KKTC’de ilk kez bu kadar büyük bir iş için birçok sektör ortak paydada buluştu.

Elektrikçilerimizden demircilerimize, otelcilerimizden mimar mühendislerimize yüzlerce kişi tek bir amaç için ellerinden gelen desteği bu proje için veriyor.

Bir çok iş insanı yaptığı bağışlarla projenin çok daha ucuza tamamlanması için katkı koyuyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52