banner31
banner6

Murat Şenkul, Girne’deki binalar için inceleme başlattıklarını açıkladı

14 Şubat 2023 Salı 14:35
55 Okunma
Murat Şenkul, Girne’deki binalar için inceleme başlattıklarını açıkladı

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, Türkiye’de yaşanan deprem felaketinin ardından Girne’deki binalar için inceleme başlattıklarını açıkladı. Şenkul, belediye olarak bu mücadelede sıfır taviz politikası izleyeceklerini vurguladı.

Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, Türkiye’de yaşanan deprem felaketinin ardından ülkede acil olarak alınması gereken önlemler olduğunu belirterek, Girne Belediyesi İmar Bölümünden, Girne’de bulunan şüpheli tüm binaların eskiden yeniye doğru listelenerek, bilgisine getirilmesini istediğini kaydetti.

“SIFIR TAVİZ POLİTİKASI İZLEYECEĞİZ”

Geçen günlerde Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Başkanı Başkanı Tunç Adanır ile izleyecekleri yol hakkında kısa bir görüşme yapan Şenkul, “Deprem ile mücadele deprem olmadan yapılmalıdır. Girne Belediyesi olarak bu mücadelede sıfır taviz politikası izleyeceğimizin bilinmesini istiyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52