banner31
banner6

Polis yoğun sis nedeniyle sürücüleri uyardı

14 Ocak 2025 Salı 09:02
5 Okunma
Polis yoğun sis nedeniyle sürücüleri uyardı

Polis ülke genel etkili olan yoğun sis nenediyle görüş mesafesinin azaldığını belirterek, sürücüleri yavaş ve dikkatli seyretmeleri konusunda uyardı.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre yoğun sisin etkili olduğu bölgeler şöyle:

“Girne – Lefkoşa Anayolu’nun Lavinium Sitesi ile Gönyeli Çemberi arası, Gazimağusa-Lefkoşa ana yolunun köpek barınağı ve Mutluyaka kavşakları arası ile Korkuteli civarı, Yonca Kavşağı – Ercan ana yolu, Beyarmudu – Dörtyol ana yolu, Lefkoşa Kuzey Çevre Yolu, Lefkoşa – Güzelyurt ana yolunun Alayköy Çemberi ile Serhatköy civarı arası, Boğaz – Gönyeli yolunun, Oray Sitesi ile Gönyeli civarı, Gönyeli Çemberi, Metehan Bölgesi, Çamlıbel-Yılmazköy ana yolu ile Çamlıbel – Girne yolları.”

Anahtar Kelimeler:
HavaMeteroloji
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52