banner31
banner6

Sibel Tatar’ın Başlattığı “Yeni Yıl Dilek Ağacı Projesi” Öğrencileri Sevindirmeye Devam Ediyor

27 Aralık 2022 Salı 11:23
29 Okunma
Sibel Tatar’ın Başlattığı “Yeni Yıl Dilek Ağacı Projesi” Öğrencileri Sevindirmeye Devam Ediyor

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi ve Kanal T Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Tatar’ın, Bellapais Inner Wheel Kulübü’nün Kurucu Başkanı olduğu dönemde başlattığı “Yeni Yıl Dilek Ağacı Projesi” öğrencileri sevindirmeye devam ediyor.

Projenin mimarı olan Sibel Tatar projenin beşinci yılında da öğrencileri mutlu etmeye devam ettiklerini açıkladı, dernek üyeleriyle birlikte çocuklara hediyeler verdi.
Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi ve Kanal T Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Tatar şunları söyledi;
Kurucu Başkanı olduğum Bellapais Inner Wheel Kulübü"nün “Yeni Yıl Dilek Ağacı Projesi” çerçevesinde Başkan Ayşem Erişir ve Yönetim Kurulu üyelerimizdem Mine Togay ve Berin Avunduk ile Alayköy İlkokulu’nu ziyaret ettik ve öğrenciler için hazırlanan yeni yıl hediyelerini çocuklarımıza verdik. Sevinç, mutluluk her zamanki gibi görülmeye değerdi.Projenin 5. yılında binlerce öğrencinin dileklerini gerçekleştirmiş olmak hepimiz için büyük mutluluk.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52