banner31
banner6

Üroloji Uzmanı Dr. Tuğcu bıçaklanarak yaralandı

06 Mayıs 2023 Cumartesi 17:54
179 Okunma
Üroloji Uzmanı Dr. Tuğcu bıçaklanarak yaralandı

Mağusa Devlet Hastanesi’nde Üroloji Uzmanı olarak görev yapan Dr. Sadrettin Tuğcu, “kendisine istediği şekilde tedavi yapmadığı gerekçesiyle” hastası tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Saldırı sonrası yaralanan Dr. Tuğcu ameliyata alındı.

Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde Üroloji Uzmanı olarak görev yapan Dr. Sadrettin Tuğcu, “kendisine istediği şekilde tedavi yapmadığı gerekçesiyle” hastası tarafından bıçaklandı.

Olay da yaralanan Dr. Sadrettin Tuğcu adlı doktorun kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesi'nde tedavisinin sürdüğü, zanlı Çağa Erturan'ın ise tutuklandığı bildirildi.

DR. TUĞCU AMELİYATA ALINDI

Kıbrıs Potası'nın Gazimağusa Devlet Hastanesi Başhekimliği'nden edindiği bilgiye göre, Dr. Tuğcu Gazimağusa Devlet Hastanesi'nde ameliyata alındı. Dr. Tuğcu'nun ameliyatını Başhekim, Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Mustafa Kalfaoğlu gerçekleştiriyor.

Polisin konuyla ilgili açıklaması şöyle:

“06.05.2023 tarihinde, saat 13.30 sıralarında, Gazimağusa'da faaliyet gösteren bir özel klinik içerisinde, Ç.E (E-32), kendisine istediği şekilde tedavi yapmadığı gerekçesiyle aralarında çıkan tartışma sonucu, tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu bıçak ile doktor Sadrettin Tuğcu'yu karın bölgesinden bıçaklayarak yaralamıştır. Olayda yaralanan  Sadrettin Tuğcu kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesinde tedavisi halen sürüyor. Zanlı Çağa Erturan tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52