banner31
banner6

Zabıta Kent Güvenlik Birimi 4 Şubat’tan itibaren 7/24 görevde olacak

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, belediyeye bağlı Zabıta Kent Güvenlik Birimi’nin 4 Şubat Cumartesi gününden itibaren 7/24 görevde olacağını açıklayarak, “Girne Belediyesi Zabıta Kent Güvenlik Birimi artık çok daha güçlü” dedi.

01 Şubat 2023 Çarşamba 12:18
73 Okunma
Zabıta Kent Güvenlik Birimi 4 Şubat’tan itibaren 7/24 görevde olacak

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, belediyeye bağlı Zabıta Kent Güvenlik Birimi’nin 7/24 görevde olacağını duyurdu.

Seçim döneminde söz verdikleri bir vaadi daha yerine getirmenin mutluluğu ile güne başladıklarını ifade eden Şenkul, “Girne Belediyesi Zabıta Kent Güvenlik Birimi artık çok daha güçlü” dedi.

Şenkul, Girne Belediyesi Zabıta Kent Güvenlik Birimi’nin 4 Şubat Cumartesi gününden itibaren 7 gün 24 saat kentteki güvenliği sağlamak için polisle birlikte sahada olacağını belirtti.

Mali imkanlar çerçevesinde Mayıs ayında hem personel sayısını hem de teknik donanım imkanlarımızı artırmayı planladıklarını dile getiren Şenkul, “Polis teşkilatımızla birlikte Girne’mizi daha güvenli bir kent yapmak için Girne Belediyesi olarak hazırız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52