banner31
banner6

Dünyaca ûnlû oyuncu hayata veda etti!

04 Mart 2023 Cumartesi 23:18
60 Okunma
Dünyaca ûnlû oyuncu hayata veda etti!

özellikle 1998 yılı yapımı Er Ryan’ı Kurtarmak ismindeki film ile tanınan ünlü oyuncu Tom Sizemore hayatını kaybetti. Bir süredir yoğun bakımda olan oyuncunun kurtarılamayarak öldüğü açıklandı. Peki, Tom Sizemore kimdir?

Er Rayn’ı Kurtarmak dışında ‘Black Hawk Down’ (Kara Şahin Düştü), ‘Born on the Fourth of July’ (Doğum Günü Dört Temmuz), ‘Natural Born Killers’ (Katil Doğanlar) gibi filmlerle de tanınan ünlü oyuncu geçirmiş olduğu beyin anevrizması sebebi ile yoğun bakıma alınmıştı.

ACI HABERİ MENAJERİ VERDİ

O günden bu yana komada olan 61 yaşındaki ünlü oyuncunun hayatını kaybettiği açıklandı. Menajeri yaptığı açıklamada, “Sadece bir müşteriyi değil, aynı zamanda yaklaşık 15 yıllık harika bir dost ve akıl hocasını da kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum. Tom, tanıma zevkine sahip olduğum en samimi, kibar ve cömert insanlardan biriydi” açıklamasında bulundu.

TOM SIZEMORE KİMDİR?

Thomas Edward Sizemore Jr. 29 Kasım 1961 yılında Michigan, Detroit’te dünyaya geldi. 1986 yılında Wayne Devlet Üniversitesi’nde oyunculuk dersini başarıyla tamamladıktan sonra birçok ünlü gibi o da New York’a taşınıp garsonluk ve küçük çaplı sinema rollerinde görev aldı. 1998 yılında vizyona giren Er Ryan’ı Kurtarmak filmi ile yıldızı parladı.  1999 TV filmi Witness Protection’daki rolü ile Altın Küre’ye aday gösterildi.  1997 yılında eşine şiddet uyguladığı için tutuklandı. 2005 yılında denetimli serbestliğini ihlal ettiği için hapse geri döndü. İki yıl sonra, denetimli serbestlik şartlarını ihlal etmekten 16 ay hapis cezasına çarptırıldı ve alkollü araç kullanmaktan tutuklandı. Hyatının bir bölümünde yasaklı madde bağımlılığı ile mücadele etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52