banner31
banner6

Mehmet Aslantuğ milletvekili adayı oldu

29 Mart 2023 Çarşamba 18:52
111 Okunma
Mehmet Aslantuğ milletvekili adayı oldu

Baş, "Onu sadece unutulmayan rolleriyle değil, planlı bir provokasyona maruz bırakılan Ahmet Kaya'yı cesurca savunmasıyla da hep şükranla hatırlıyoruz. Milletvekilliği adaylık teklifimizi kabul ederek bize güç veren sevgili Mehmet Aslantuğ'a yürekten teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ TİP’ten milletvekili adayı oldu - Son dakika magazin haberleri

MEHMET ASLANTUĞ HAKKINDA

61 yaşındaki Aslantuğ, Samsun'da dünyaya geldi. Çiftçi bir ailenin 5. ve son çocuğu olarak doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini ise Samsun'un Terme ilçesinde tamamladı. Öğrencilik yıllarında, Deneme Sahneleri'nde başlayan oyunculuğunu, 1985 yılında, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme eğitimini bırakarak profesyonelleştirdi.

Ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ TİP’ten milletvekili adayı oldu - Son dakika magazin haberleri

1993 yılında Detay Film'i kurdu. 1997-2000 yılları arasında 'Sıcak Saatler' dizisinde canlandırdığı 'Sedat Yalçın' karakteri ile ve 2003-2005 yılları arasında yayınlanmış 'Bir İstanbul Masalı' dizisinde canlandırdığı 'Selim Arhan' karakteri ile tanındı. Arzum Onan'la evlidir ve Can adında bir oğlu vardır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52