banner31
banner6

Süper Lig’de kader günü: Galatasaray şampiyonluk için Fenerbahçe umutlarını sürdürmek için sahada

30 Mayıs 2023 Salı 18:49
43 Okunma
Süper Lig’de kader günü: Galatasaray şampiyonluk için Fenerbahçe umutlarını sürdürmek için sahada

Süper Lig lideri Galatasaray Ankaragücü’nü yenmesi durumunda, en yakın rakibi Fenerbahçe başta olmak üzere diğer maçların skorlarına bakmaksızın bitime 2 hafta kala Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan edecek.

Spor Toto Süper Lig’de 2022-2023 sezonunun düğümü bu gece çözülebilir.

Lider Galatasaray, Ankaragücü deplasmanında kazanması durumunda diğer maçların skoruna bakılmaksızın, bitime 2 hafta kala Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğunu ilan edecek.

Galatasaray'da sakat futbolcu bulunmazken kırmızı kart cezalısı Nicolo Zaniolo başkent ekibine karşı forma giyemeyecek.

FENERBAHÇE UMUTLARINI SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Fenerbahçe ise Galatasaray'ın puan kaybetmesini bekleyecek ve sarı-kırmızılılarla oynayacağı derbi maçına umutlarını taşıyabilmek için evindeki maçta Antalyaspor karşısında 3 puan kovalayacak.

Sarı-lacivertlilerde tedavileri süren Lincoln ve Osayi-Samuel'in yanı sıra, çalışmalara başlayan ancak henüz hazır hale gelmeyen Altay Bayındır'ın forma giymesi beklenmiyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52