banner31
banner6

28 Mayıs Gecesine Kadar Sahadayız

18 Mayıs 2023 Perşembe 10:10
38 Okunma
28 Mayıs Gecesine Kadar Sahadayız

Adil Düzen Partisi Genel Başkanı İsmail Yıldız 28 Mayıs seçimleri için sahaya ineceklerini ve kaldıkları yerden çalışmalara devam edeceklerini açıkladı.
Yazılı bir açıklama yapan Yıldız şöyle dedi;
KKTC’de iki Devletli çözümün yılmaz savunucuları olarak keza doğu Akdeniz gerçeğini de göz önünde bulundurarak şahsım ve teşkilatımıza gönül veren dostlarımızla gece gündüz demeden sahada çalışmalarımızı en üst perdede yaptık.
Ancak seçimlerin 2’nci tura kalması hasebiyle özelikle muhalif cephenin KKTC politikalarında federasyon görüşmelerine yer vereceklerini beyan etmeleri ile birlikte doğrusu bu seçimlerin artık beka meselesi olduğu kanaati bizlerde hasıl olmuştur…
Bu vesileyle 28 Mayıs seçimi için Adil Düzen Partisi olarak tüm imkanlarımızı seferber ederek kapı kapı vatandaşlarımızı gezerek bu seçimlerin bir kez daha ne denli ehemmiyeti olduğunu anlatmak suretiyle itibarıyla sahaya ineceğimizi belirtmek istiyorum.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52