banner31
banner6

4 yaşındaki çocuğa araba çarptı!

10 Mart 2024 Pazar 09:44
185 Okunma
4 yaşındaki çocuğa araba çarptı!

Yukarı Bostancı'da İzzet Kombos Bulvarı üzerinde meydana gelen trafik kazasında 4 yaşındaki çocuk ağır yaralandı.

Yukarı Bostancı'da İzzet Kombos Bulvarı üzerinde saat 17.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında 4 yaşındaki erkek çocuğu ağır yaralandı. 

Polis Basın Subaylığı'ndan verilen bilgiye göre, Serhat YILDIRIM (E-42) yönetiminizdeki SP 529 plakalı araç ile doğu istikametine doğru seyrettiği sırada dikkatsizce sağa Merve GÜMÜŞOK Eczanesinin park yerine döndüğü esnada sol kaldırım üzerinden park alanına doğru koşarak geçmekte olan Ergün TOPALOĞLULARI'na (E-4) çarptı.

Kaza sonucu yaya Ergün TOPALOĞLULARI yaralanarak kaldırılmış olduğu Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde sol ayağında kırığı ve iç kanama teşhisi ile yoğun bakım servisinde müşahede altına alındı.  Araç sürücüsü tutuklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52