banner31
banner6

47 Çocuk Sünnet Ettirildi

26 Ağustos 2022 Cuma 15:35
30 Okunma
47 Çocuk Sünnet Ettirildi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürlüğü tarafından düzenlenen ücretsiz sünnet etkinlikleri sürüyor.

Sosyal Hizmetler Dairesi tarafından, her yıl, dar gelirli ailelerin çocuklarına yönelik olarak düzenlenen ücretsiz sünnet etkinliği kapsamında, etkinliğin dördüncü bölgesi olan Lefkoşa’da , 47 çocuk Dr.BurhanNalbantoğlu Devlet Hastanesi Üroloji Servisi’nde sünnet oldu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy ve Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Hüseyin Akcan sünnet olan çocukları ziyaret ederek hediyeler verdi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy sünnet olan tüm çocuklara geçmiş olsun dileklerini ileterek emeği geçen tüm doktor ve hemşirelere teşekkür etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olarak bu konuda aracı olmanın görevleri olduğunu vurgulayan Bakan Taçoy ve ihtiyaç oldukça bu hizmetin devam edeceğini vurguladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52