banner31
banner6

Acılı baba isyan etti: ''Oğlum İhmal Cinayetine Kurban Gitti''

07 Haziran 2024 Cuma 09:54
146 Okunma
Acılı baba isyan etti: ''Oğlum İhmal Cinayetine Kurban Gitti''

Türkiye’de 5 Haziran Çarşamba günü geçirdiği bir operasyon sonucu genç yaşta hayatını kaybeden Ali Can Gül’ün babası Hasan Gül, oğlunun ihmal sonucu öldüğünü söyledi. “Bu acının tarifi yok” diyen acılı baba, “Acıların en büyüğünü yaşadım, şimdi bana bu acıyı yaşatanlarla yasalar önünde mücadele edeceğim” dedi.

Hasan Gül’ün paylaşımı şöyle:

"Bu acının tarifi yok. Acıların en büyüğünü yaşadım, şimdi bana bu acıyı yaşatanlarla yasalar önünde mücadelenin zamanı. Beni üzen ve oğlumla alakalı sadece duyduklarını yazan gazeteci ve sosyal medyacı kişiler, bunu yapmayın. Nereden alıyorsunuz bu haberleri? Eğer gerçek bilgiyi almak istiyorsanız bana ulaşın. Mücadelenin en büyüğünü yapacağım. Acı günümüzde yanımızda olan, olmayan, birçok yoldan bana ulaşan tüm sevenlerimize minnet duygumu belirtmek isterim. Benim oğlum cinayete kurban gitti, ihmal cinayeti. Lütfen kulaktan duyma şeyleri yazmayın."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52