banner31
banner6

 AKP'li Ömer Çelik AA'nın manipülasyon iddiasını kabul etmedi

14 Mayıs 2023 Pazar 20:43
28 Okunma
 AKP'li Ömer Çelik AA'nın manipülasyon iddiasını kabul etmedi

Parti genel merkezinde açıklamalarda bulunan AKP Sözcüsü Ömer Çelik, "Oy sayımı konusunda nasıl hassasiyet gösterileceği konusunda kurumsallaşmış bir deneyime sahibiz" iddiasında bulundu. Çelik, İmamoğlu ve Yavaş'ı hedef alarak "Belediye başkanları telaş içerisinde televizyonlara çıktılar. Klasik şekilde AA'nın verileri çarpıttığını söylemeye çalıştılar" ifadelerini kullandı.

AKP SÖZCÜSÜ ÇELİK'TEN AÇIKLAMA

Veri tartışmaları sürerken; AKP Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin genel merkezinde açıklamalarda bulundu.

Açıklamasında iki belediye başkanını hedef alan Çelik, "Biraz evvel iki belediye başkanı televizyona çıktılar. Türk demokrasisi adına vahim ve utanç verici açıklama yaptılar. Ekrem İmamoğlu çıktı 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu diye açıklama yaptı. Sandıklar sayılıyor, AA'ya saldırıyorlar ve seçim sonucunu ilan ediyorlar. Literatürde diktatörde bir zihniyetin karşılığı diye bir şey aranacaksa o yaklaşım bu yaklaşımdır" dedi.

Son Güncelleme: 14.05.2023 20:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52