banner31
banner6

Aktunç'tan Şenkul'a: Girne Antik Limanı Turizm Bakanlığı kontrolündedir

Turizm Bakanlığı Müsteşarı Serhan Aktunç sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul'a göndermede bulundu.

30 Ocak 2023 Pazartesi 10:08
17 Okunma
Aktunç'tan Şenkul'a: Girne Antik Limanı Turizm Bakanlığı kontrolündedir

Paylaşım şöyle: Girne Antik Limanı Turizm Bakanlığının kontrolündedir.  Projesi yapılıp, finansı bulunduktan sonra, yönetsel planı hazırlanmışken,  tüm paydaşlar ile iyi ilişkiler içinde yöneteceğimiz çoktan belirlenmiş, bir yol haritası yapılmışken, Antik Liman bizimdir, biz yöneteceğiz demek, populizimden öteye geçmez.  Girne Antik Limanı, Turizm Bakanlığı kontorlunde, tüm paydaşlarla birlikte, en iyi şekilde yönetilecektir. Girne Belediyesini de, bu paydaşların en önemlisi olarak görmekten çok mutluyuz. Hiç bir şekilde beraber çalışmaktan, beraber yönetmekten gocunmaz, BEN değil, Birlikte BİZ yöneteceğiz demekten mutluluk duyarız. AMA bu büyük değerin yeniden birilerinin siyasi çıkarlarına hizmet eder noktaya gelmesine izin vermeyeceğimizi de herkesin bilgisine sunarız.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52