banner31
banner6

Atan: Bize gelen duyumlara göre, 55 kişi işçi statüsünde istihdam edilecek

30 Ocak 2023 Pazartesi 19:48
39 Okunma
Atan: Bize gelen duyumlara göre, 55 kişi işçi statüsünde istihdam edilecek

Kamu-Sen Başkanı Metin Atan, "Bize gelen duyumlara göre, 55 kişi işçi statüsünde istihdam edilecek... Bu doğru mu?" diye sordu. 

Kamu Çalışanları Sendikası (Kamu-Sen) Başkanı Metin Atan, BRT ekranlarında yayınlanan ve ‘17. Saat’ adlı programa canlı bağlantı ile katıldı.

Kamu-Sen Başkanı Atan, vergi matrahlarının Resmi Gazete’de yayımlandığını açıklayarak, "Olması gereken buydu" dedi. 

Kamuda örgütlü sendikalar, bugün Başbakanlık önünde bir eylem yapmış, saat 16.00’ya kadar vergi matrahları açıklanmaz ise yarın kamudaki işlerin durdurulacağı belirtilmişti.

"55 KİŞİ DAHA İSTİHDAM EDİLECEK"

Hayat pahalılığına işaret eden Atan, "İnsanlar can çekişiyor, halkın beli bükük... Bu hayat pahalılığı durmayacak" ifadelerini kullandı. 

Atan, "Bize gelen duyumlara göre, 55 kişi işçi statüsünde istihdam edilecek. Bu doğru mu? 'Para yok, ekonomi iyi değil' diyorsunuz, istihdam yapıp, müsteşar atıyorsunuz... Biz hükümet doğruyu yaparsa alkışlarız, yanlış yaparsa tepkimizi gösteririz" diye konuştu. 

Gelir vergisi matrah dilimlerinin düzenlenmesi Resmi Gazete’de yayımlandı
Gelir vergisi matrah dilimlerinin düzenlenmesi Resmi Gazete’de yayımlandı
"PROTOKOL İÇERİSİNDE SENDİKALARA YAPTIRIM SÖZ KONUSU"

2023 Yılı İktisadi ve Mali İş Birliği Protokolüne yönelik bazı duyumlarda aldıklarını aktaran Atan, sendikalara yönelik yaptırımın söz konusu olduğunu belirtti, sendikaların bir güç olduğunun altını çizdi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52