banner31
banner6

Aylin Pelin Onar Emlak Sektörünü Cumhurbaşkanı Tatar’a Anlattı

05 Şubat 2024 Pazartesi 09:35
11 Okunma
Aylin Pelin Onar Emlak Sektörünü Cumhurbaşkanı Tatar’a Anlattı

Ünü ülkemizin dışına taşan gayrimenkul sektörünün tartışmasınız yıldız ismi Coldwell Banker Maximum Brokerı ve Uluslararası Lüks Konut Eğitmeni Aylin Pelin Onar başarılarıyla siyasilerin de dikkati çekti.
Ülke ekonomisine yapmış olduğu pozitif katkının yanında KKTC’nin tanıtım faaliyetlerinde de büyük bir ivme yakalayan Pelin Onar, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın daveti üzerine emlak sektörüyle ile ilgili Cumhurbaşkanlığı’nda bilgilendirmede bulundu. 


Görüşmeye ilişkin detayları sosyal medya hesabından paylaşan Coldwell Banker Maximum Brokerı ve Uluslararası Lüks Konut Eğitmeni Aylin Pelin Onar, “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı’mız Sayın Ersin Tatar’ın nazik daveti üzerine makamında ağırlandık. Emlak sektörümüze, ulusal ve uluslararası tanıtım faaliyetlerimize ilişkin kendisini bilgilendirdik dedi.


Aylin Pelin Onar paylaşımında şu ifadelere yer verdi;
Özellikle çalışmalarımızın yakın takipçisi olduğunu belirten Sayın Cumhurbaşkanı’mızın ülke tanıtım etkinliklerimizi, uzun yıllardır gerek Türkiye, gerek Avrupa, gerekse Amerika’da ülkemizi temsil etmemizi ve sektörel katkılarımızı takdiri hem benim hem de ofisimiz için çok büyük gurur ve mutluluk kaynağı. Ülke ekonomisine ve gayrimenkul sektörüne nasıl daha fazla katkı sağlayabileceğimiz konusunda bize liderlik eden Sayın Cumhurbaşkanımız Ersin Tatar’ın değerli desteği için minnetlerimizi sunuyoruz. Kabulde bulunan, Cumhurbaşkanı Özel Danışmanı Gökhan Güler e ayrıca teşekkür ederiz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52