banner31
banner6

Azerbaycan-Kıbrıs Dostluk Cemiyeti Taziye Yayımladı

23 Mayıs 2023 Salı 13:58
131 Okunma
Azerbaycan-Kıbrıs Dostluk Cemiyeti Taziye Yayımladı

Azerbaycan Cumhuriyeti vatandaşı, 1995 yılı doğumlu Orucov Emin Kahraman oğlu 22 Mayıs akşam saatlerinde Girne'de misafir olarak gitmiş olduğu arkadaşlarının evinde kalp rahatsızlığı ve kalp spazmı nedeni ile vefat etmiştir. Lefkoşa Dr. Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde bu gün iştrakımız ile resmi otopsi yapılmıştır. Merhum vatandaşımıza Allah'tan rahmet diler, acılı ailesine sabırlar diliyoruz.

Maalesef ve üzülerek bildirmek istiyoruz ki, bu gün Polis Basın Subaylığı otopsi neticesi olmadan KKTC basınına "Tedbirsizlik ve dikkatsizlik sonucu ölüme sebep olmak" başlıklı açıklama yapmıştır. Suçları ve sebebiyetleri kesin olmadan yapılan bu açıklama ülkemizde ve KKTC-de ikamet etmekte olan vatandaşlarımızda büyük tedirginlik oluşturmuştur. Merhumun arkadaşları olan Azerbaycan vatandaşlarımız göz altına alınmıştır.

Adli otopsi ve yapılan Polis araştırmaları ile söz konusu vatandaşlarımız serbest bırakılmıştır. Polis Basın Subaylığı tarafından yeni bir gerçek açıklama yapılmasını önemle rica ve talep ederiz.

Azerbaycan-Kıbrıs Dostluk Cemiyeti adına,

Orhan Hasanoğlu

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52