banner31
banner6

Başbakan Üstel: Çocuklarımızın, evlatlarımızın, acıları yüreklerde...

06 Şubat 2024 Salı 11:59
15 Okunma
Başbakan Üstel: Çocuklarımızın, evlatlarımızın, acıları yüreklerde...

Başbakan Ünal Üstel, Türkiye’deki 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden Şampiyon Melekler için düzenlenen anma törenine katıldı. Törende konuşan Üstel, “Tam 1 yıl oldu. Hala daha çocuklarımızın, evlatlarımızın, acıları yüreklerde... Unutmayacağız, unutturmayacağız” dedi.

Türkiye’de 6 Şubat 2023’te, 04.17’de yaşanan depremlerde hayatını kaybeden Şampiyon Melekler için Gazimağusa Kabristanlığı Şampiyon Melekler Şehitliği’nde anma töreni yapılıyor.

Anma törenine katılan Başbakan Ünal Üstel, törendeki konuşmasında, “Bu hüzünlü günde hepinizi saygı ve sevgi ile selamlarım. Sözün bittiği yerdeyiz. 6 Şubat Ana vatan Türkiye Cumhuriyeti'nde asrın felaketi yaşandı. Bizler, 49 insanımızı; çocuklarımızı, evlatlarımızı, canlarımızı yitirdik. Canlarını yitirenlere Allah'tan rahmet, yaslı ailelerine Allah'tan sabır diliyorum. Haftalar, aylar geçti... Tam 1 yıl oldu. Hala daha çocuklarımızın, evlatlarımızın, acıları yüreklerde... Unutmayacağız, unutturmayacağız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52