banner31
banner6

Başbakan Üstel: Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı’nın önemini daha iyi anladık

16 Şubat 2023 Perşembe 12:38
16 Okunma
Başbakan Üstel: Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı’nın önemini daha iyi anladık

Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Başbakan Ünal Üstel, Türkiye’deki deprem felaketinde hayatını kaybeden tüm vatandaşlara baş sağlığı dileğinde bulundu. Üstel, yaşan deprem felaketi ile Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı’nın önemini daha iyi anladıklarının altını çizdi, “Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı’nın güçlendirmek görevimizdir” dedi.

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi ile ilgili Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Başbakan Ünal Üstel, depremlerde yaşamını yitirenlere baş sağlığında bulundu.

Adıyaman İsias Otel enkazında yaşamını yitiren öğrenciler, aileleri ve öğretmenlerini hiçbir zaman unutmayacağını ifade eden ÜNAL ÜSTEL“Deprem sonrası ilk ekibimizi hızlı bir şekilde Türkiye’ye gönderdik” dedi.

Türkiye’nin birçok bölgesinde görev alan Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı ekibine de teşekkür eden Üstel, “Arama-kurtarma çalışmalarına katılan arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ederim” diye konuştu.

Üstel, deprem bölgelerinde toplam 70 kişinin görev aldığını, 60 kişinin bölgedeki çalışmaların tamamlanmasıyla geri döndiğünü ve 10 kişinin halen bölgelerdeki çalışmalarda görev aldıklarını açıkladı.

Yaşanan deprem ile Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı’nın önemini daha iyi anlatıklarını aktaran Üstel, “Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı’nın güçlendirmek görevimizdir” dedi.

Son Güncelleme: 16.02.2023 12:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52