banner31
banner6

”Ben bilirim, ben yaparım olurcu yönetememe böyle bir şey işte”

15 Şubat 2023 Çarşamba 19:06
49 Okunma
”Ben bilirim, ben yaparım olurcu yönetememe böyle bir şey işte”

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ‘Doğal Afet ve Ülkedeki Ekonomik Kayıpları Gidermek Amacıyla Bazı Mükellefiyetlere İlişkin Gelir Kesintilerinin ve Vergilerin Yeniden Düzenlenmesi Hakkında Yasa Gücünde Kararname’ye tepki gösterdi, ”Ben bilirim, ben yaparım olurcu yönetememe böyle bir şey işte!” ifadesine yer verdi.

İşte o paylaşım şöyle:

“Gelirleri belirlediniz, gider kalemlerini de açık biçimde yasada düzenleyin. İnsanlar maaşlarından yapılacak kesintinin nereye harcanacağını kalem kalem görsün, gelir ve gider öngörülerini bilsin, harcamaları denetleyebilsin dedik.

Asgari ücretliden, sosyal sigorta emeklisinden kesinti yapmayın, bu insanlar zaten zar zor geçiniyorlar, yapabilecekleri yardımları zaten gönüllü olarak yapıyorlar dedik. Dinletemedik.

Depremin ilk gününden beri gönüllü olarak dişinden tırnağından artırdığını yardım olarak göndermeye çalışan insanları soru işaretleriyle karşı karşıya bıraktınız şimdi. Bir bütün olarak acıyı yüreğinde hisseden, yardım, katkı için canını dişine takan toplumu gereksiz tartışmalara, ayrışmalara ittiniz. Güven tartışması başlattınız. Yardım kampanyalarını zora soktunuz.

Ben bilirim, ben yaparım olurcu yönetememe böyle bir şey işte!”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52