banner31
banner6

Çocuğa masaj yaptığını söyledi...

19 Nisan 2023 Çarşamba 17:34
110 Okunma
Çocuğa masaj yaptığını söyledi...

Çocuğun Cinsel İstismarı ve Cinsel Saldırı Suçları suçlarından tutuklanan zanlı N.T mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede yeminli şahadet veren polis memuru Emre Yel, olguları aktardı. Polis, zanlı N.T’nin Çocuğun Cinsel İstismarı ve Cinsel Saldırı Suçları ile methaldar olduğunu belirtti.  Polis, kuaförlük yaparak geçimini sağlamakta olan zanlı N.T.’nin 12.04.2023 tarihinde saat 16:30 raddelerinde K.Kaymaklı bölgesinde faaliyet gösteren ve sahibi olduğu  işletmeye müşteri olarak gelen ve 13 yaşında yani çocuk yaşta olan C.A.’nın saçlarını yıkadığı bir esnada cinsel davranışla müştekinin rızası hilafında her iki el parmakları ile müştekinin omuzlarını ovup ardından müştekinin giymekte olduğu tişörtünün boğaz kısmından her iki el parmaklarını içeriye sokup müştekinin göğüslerini elleyip söz konusu çocuğu istismar ederek cinsel saldırıda bulunduğunu belirtti...

Polis,  meselenin polisin bilgisine saat 19:30 raddelerinde gelmesi ile birlikte müştekinin şikayetini belirtmiş olduğu ifadesi sosyal hizmetler görevlisi eşliğinde temin edildiğini ve ifade esnasında suç isnadını sağlamak için müştekinin şahsi cep telefonu ile çekmiş olduğu ve olay esnasında ait çok kısa içerikli bir video kaydı müştekinden kendi beyanı doğrultusunda teslim alındığını anlattı.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Nil Elodie Çeliker, zanlının yargılanıncaya değin yurtdışına çıkışını yasaklayarak, 25 bin TL nakdi teminat yatırması, haftada 1 gün polise ispat-ı vücutta bulunması ve 2 kefilin 500 bin TL’lik kefalet senedi imzalaması koşuluyla tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52