banner31
banner6

Çocukların ağzını koli bandı ile bantladı, ”şaka” dedi…

06 Kasım 2022 Pazar 17:55
251 Okunma
Çocukların ağzını koli bandı ile bantladı, ”şaka” dedi…

Canbulat Özgürlük Ortaokulunda bazı öğrencilerin yaramazlık yaptığı gerekçesiyle ağızlarının KOLİ bandı ile yarım saat bantlandığı iddiası Eğitim dünyasına adeta bomba gibi düştü. Resim Öğretmeninin 12 yaş sınıfında konuşmasınlar diye koli bandıyla bazı öğrenclerin ağızlarını yarım saat bantlı tuttuğu iddia ediliyor.
Bir kaç aile çocuklarının adeta tramva yaşadığını,yaşanan olayın Kabul edilemez olduğunu konuyu Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu’na iletmek üzere Lefkoşa'ya geleceklerini belirtiyor.
Okul müdürlüğünün bir hafta önce yaşanan olayla ilgili herhangi bir girişim yapmadığını iddia eden veliler konuyu gerekirse polise taşıyacaklarını çocuklarının haklarını savunacaklarını kaydetti. 
İddiaların odağındaki Resim Öğretmeninin adı açıklanmazken, işkence niteliğindeki uygulamanın şaka olduğu da belirtiliyor.

GÜNDEM KIBRIS

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52