KIB-TEK Genel Müdürü Dalman Aydın, ülke genelinde yaşanan elektrik kesintilerine işaret ederek, "Güney'den aldığımız takviyeyi orada yaşanan bir sıkıntı sebebiyle alamadık, kesintiler bu yüzden meydana geldi" dedi.
Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu (KIB-TEK) Genel Müdürü Dalman Aydın, ülkede yaşanan elektrik sıkıntıları ile ilgili Kıbrıs Postası’na konuştu.
Makinelerdeki arızalardan dolayı Güney Kıbrıs’tan takviye alındığını belirten Genel Müdür Dalman Aydın, “Güney’de yaşanan arızalardan kaynaklı takviye alamadık ve alamadığımız miktar kadar kesintiye gittik” dedi.
Dalman Aydın, Güney’de oluşan sıkıntılardan kaynaklı takviye alınamadığının özellikle altını çizerek, kesintilerin gece 23.00’e kadar devam edebileceğini belirtti.