banner31
banner6

Dünya Sağlık Turizmi Forumu 56 ülkenin katılımıyla KKTC’de toplanacak

14 Ocak 2024 Pazar 15:31
31 Okunma
Dünya Sağlık Turizmi Forumu 56 ülkenin katılımıyla KKTC’de toplanacak

Dünya Sağlık Turizmi Forumu 56 ülkenin katılımıyla KKTC’de toplanacak

6.Dünya Sağlık Turizmi Forumu ve Konferansı (6th Global Healthcare Travel Forum and Conference), 56 ülkenin katılımı ile Dünya Sağlık Turizmi Konseyi dönem başkanlığını yürüte Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde 18-20 Nisan 2024 tarihleri arasında yapılacak.

6.Dünya Sağlık Turizmi Forumu ve Konferansı, uluslararası alanda sağlık turizmi politikalarının ilerletilmesinde, sorumlu sağlık turizminin savunulmasında ve sağlık turizminin ekonomik büyüme, kapsayıcı kalkınma ve çevresel sürdürülebilirliğe doğru itici bir güç olarak teşvik edilmesinde sektöre liderlik ve destek sunan çok uluslu bir kuruluş olan Dünya Sağlık Turizmi Konseyi (Global Healthcare Travel Council-GHTC) dönem başkanlığını yürüten Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gerçekleştirilecek.

GHTF 2024’ÜN DUYURULDUĞU TOPLANTI LEFKOŞA’DA YAPILDI…

Uluslararası etkinlik öncesi organizasyonu gözden geçirmek üzere Dünya Sağlık Turizmi Konseyi Başkanı, KKTC Milletvekili Dr. Ahmet Savaşan başkanlığında, GHTC Kurucu Başkanı Emin Çakmak, Bilim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Gökçekuş, GHTC Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Nedime Serakıncı ve Organizasyon Kurulu Üyesi Farhad Bolouri doğrudan, diğer organizasyon kurulu üyelerinin ise online katılımı ile Lefkoşa’da gerçekleştirilen istişare toplantısının ardından GHTF2024’ün detayları Dünyaya duyuruldu (https://globalhtforum2024.org/ ).   

SAĞLIK KURULUŞLARI, ACENTELER, OTELLER, ARACI KURUMLAR BİR ARAYA GELECEK…

GHTC Dönem Başkanı Dr. Ahmet Savaşan’ın yazılı açıklaması ile yapılan duyuruda, GHTC dönem başkanı ülkelerin görev sürelerinin sonunda geleneksel olarak ülkelerinde yapılan Dünya Sağlık Turizmi Forum’un 6.’ncısının (GHTF2024) bu yıl bilimsel makalelerin sunulacağı konferans bölümünün de eklenmesiyle oluşturulan yeni formatıyla 18-20 Nisan 2024 tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs’ta, Limak Cyprus Deluxe Hotel’de gerçekleştirileceği resmen açıklandı. Açıklamada GHTF 2024 kapsamında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile Türkiye’den sağlık hizmeti sunan kuruluşların temsilcileri ile Dünya Sağlık Turizmi Konseyine üye 56 ülkeden sağlık turizmi acenteleri, oteller, aracı kurumlar yanı sıra, STK temsilcileri ve akademisyenlerin bir araya getirileceğine yer verildi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52