banner31
banner6

“Dünyada Erdoğan'ın seçim zaferlerinin örneği yoktur”

17 Mayıs 2023 Çarşamba 10:36
30 Okunma
“Dünyada Erdoğan'ın seçim zaferlerinin örneği yoktur”

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, Türkiye’de 14 Mayıs’ta gerçekleşen seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye’de vatandaşların belli dönemlerde terörden çok çektiğini kaydeden Arıklı, “Millet İttifakı’nın HDP ile iş birliği yapması, ‘tekrar terör faaliyetleri olur mu’ diye bir algının oluşmasına sebep oldu” dedi.

Arıklı, Cumhur İttifakı’nın halkın beklentilerini çok iyi bildiğini belirterek, “Deprem bölgesinde dahi 11 ilin 9’unda Cumhur İttifakı birinci çıktı” ifadelerini kullandı.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tek başına ve karizmasıyla bu seçimi önde kapattığını dile getiren Arıklı, “Bütün muhalefet birleşti ama Erdoğan tek başına bu seçimi bu seçimi yürüttü” diye konuştu.

Bakan Arıklı, Erdoğan’ın 21 yılda 18 tane seçim kazandığını belirterek, “Dünyada bunun örneği yoktur” açıklamasında bulundu.

Son Güncelleme: 17.05.2023 10:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52