banner31
banner6

Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi heyeti, Varank tarafından kabul edildi

26 Ocak 2023 Perşembe 19:13
18 Okunma
Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi heyeti, Varank tarafından kabul edildi

UBP Milletvekili Resmiye Eroğlu Canaltay başkanlığında Ankara’da temaslarda bulunan Cumhuriyet Meclisi Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi heyeti Türkiye Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank tarafından kabul edildi. 

Cumhuriyet Meclisinden yapılan yazılı açıklamaya göre, kabulde, Komite  Başkan Vekili CTP Milletvekili Fikri Toros ile UBP Milletvekili Hüseyin Çavuş ve KKTC’nin Ankara Büyükelçisi İsmet Korukoğlu da yer aldı. 

Komite Başkanı Canaltay tarafından Bakan Varank’a KKTC’deki ekonomik faaliyetler başta olmak üzere sanayi çalışmaları hakkında bilgiler verilirken karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. 

Ankara temaslarını tamamlayan Cumhuriyet Meclisi Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi heyetinin bu akşam KKTC’ye dönmesi bekleniyor. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52