banner31
banner6

Erçağ Haziran Ayını İşaret Etti

13 Mart 2023 Pazartesi 10:10
2271 Okunma
Erçağ Haziran Ayını İşaret Etti

Kıbrıs Vakıflar Bankası Genel Müdürü Cengiz Erçağ, Kanal T’de yayınlanan Gazete programında önemli açıklamalarda bulundu. Kanal T Haber Müdürü Mahmut Doğan’ın sorularını yanıtlayan Erçağ, “Haziran ayını görelim zaten Haziran’dan sonra kaldığımız yerden devam edeceğiz. Haziran sürecine kadar yapacağımız finansal anlamdaki yatırımlar, para cinsi olarak değişimleri bekleyelim” ifadelerini kullandı.
VATANDAŞ AYAĞINI YORGANINA GÖRE UZATMALI
Vatandaşlara tasarruf yapmaları yönünde de çağrıda bulunan Erçağ, “bizim biraz daha ayağımızı yorganımıza göre uzatma durumumuz var. Temel gıda maddeleri dışında bir takım giderlerimizi ertelemeliyiz. Ev mi boyatacağız, tadilat mı yapacağız? Bunları biraz zaman bırakıp gelir gider bilançosuna bakmak gerekir. Artık finansal okur yazarlık aile bireylere kadar inmelidir” şeklinde konuştu.
KABLO İLE GELECEK ELEKTRİK ÇİFT BACAKLI OLACAKTIR
Ülkede yeni yatırım alanlarına da ihtiyaç olduğunu vurgulayan Kıbrıs Vakıflar Bankası Genel Müdürü Cengiz Erçağ açıklamalarına şöyle devam etti;
Kablo ile elektrik gelmesi şu anda ülkede çok tartışılıyor. Benim bireysel olarak çok desteklediğim bir konudur. Türkiye’den buraya kablo ile elektrik gelmelidir. Buranın da bir elektrik üretim merkezine dönüşmesine lazımdır. Yani çift bacaklı çalışacak bir sistemdir. Yılın  10  ayı güneşi ve ışığı olan bir ülkede yaşıyoruz. Benim tarlam varsa uygun koşullarda kredi alıp o yatırım yapacağım, yatırım kendi kendini amorti ettikten sonra ben o elektriği satıp para kazanacağım. Sistem artık buna dönmelidir. Bu şekilde hem ülke hem yatırımcılar kazanacaktır. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52